Üye Adı :

Sitede şu an 8 kişi var.

4.07.2016 13:04:36
   SAMSUN MEME DERNEĞİ 2015 OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

2015 GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞIDIR. Samsun Meme Derneği üçüncü Olağan Genel Kurul Toplantısını yapmak üzere 24.11.2015 salı günü saat 18:30‘da Ulugazi Mh. İstiklal Cd. N: 32 Cerid 1 Apt. K:5 Samsun adresinde toplanıldı. Toplantıya başlamadan önce yapılan incelemelerde; Yönetim Kurulunca düzenlenen hazurun cetveline kayıtlı 76 üyeden 30 üyenin katılımı ile Yönetim Kurulu Başkanı tarafından açılarak ilan edilen gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir. Madde-1: Açılış ve Yoklama yapıldı. Madde-2: Divan Başkanlığına; Bekir KURU, Katip Üyeliklerine; Engin KUT ve Derya SARIKAYA teklif edildi. Teklif oybirliğiyle kabul edildi. Madde-3: Saygı Duruşu oldu İstiklal Marşı okundu. Madde-4,5 :Yönetim Kurul ve Denetim Kurul Faaliyet Raporları okundu ve ibra edildi. Madde-6: Tahmini bütçe görüşüldü. Madde-7: Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan gizli oy ve açık tasnif sonucu; YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER 1. DR. NECATİ ÖZEN (BAŞKAN) 1. DR.ÖZDEN KARAOĞLANOĞLU 2. DR. YURDANUR SÜLLÜ (BAŞKAN YRD.) 2. DR.SEDAT OCAK 3. DR. GÜZİN DEMİRAĞ (GENEL SEKRETER) 3. DR.BÜLENT KOCA 4. DR. İDRİS YÜCEL 4. DR. FERHAT AYRANCILAR 5. DR. ÖZLEM K.OCAK 5. ÖĞRT.ESMA ERCAN 6. DR. ALPER CEYLAN 7. DR. BEKİR KURU 8. DR. İLKAY KORAY BAYRAK 9. DR.İLYAS YURTSEVEN (SAYMAN) DENETİM KURULU ASİL ÜYELER DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER 1. DR. YASEMİN KEMAL 1. DR. DERYA SARIKAYA 2. DR. SAVAŞ YÜRÜKER 2. HEMŞ.GÜLDEN ÖZMEN 3. HEMŞ. ŞEFİKA EYİLİ 3. HEMŞ.HAVVA AYDIN DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER 1. DR. NİLGÜN ŞAHİN 1. DR. BAHADDİN YILMAZ 2. DR. TÜRKAY YALIN 2. DR.İLHAN KARABIÇAK 3. DR. ENGİN KUT 3. DR.M.SELİM NURAL Madde-8: Dilek ve Temenniler. - Dernek üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ile 3 ayda bir toplantı temenni edildi. - SMD Web sitesinin canlandırılması temenni edildi - Ayda 1 gün Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde - Ayda 3 gün Samsun Tıp Fakültesi Ünüversitesinde MEME KONSEYİ yapılması temenni edildi. 2017 4. Meme Kongresi için 30 Mart - 1Nisan 2017 tarihi önerildi. Madde-9: Kapanış./ Toplantı günde maddelerinin sona ermesiyle saat 20:00’de sona ermiştir. DİVAN BAŞKANI KATİP ÜYE KATİP ÜYE BEKİR KURU ENGİN KUT DERYA SARIKAYA

Duyuru arşivi
karadeniz meme günleri